Termeni & Conditii

S.C. PALACE S.R.L . TIMISOARA – SUC BUCURESTI cu sediul in Bucuresti, Str. Johann Strauss, Nr.1, Sector 2 in calitate de proprietar al site-ului www.johann-strauss.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum Politica de confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare in prealabil.

Termenii si Conditiile de Utilizare:

Cap. 1 Acceptul:
Vizitarea acestui site de către dumneavoastră se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

Cap. 2 Datele cu caracter personal:
Colectăm informaţii personale pe care decideti sa le oferiti voluntar, atunci când utilizaţi site-ul nostru.Titularul Site-ului garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Site-ul nostru nu solicită intenţionat si nu colecteaza informaţii personale despre copii sub vârstade 18 ani. Dacă aveti mai putin de 18 ani şi doriţi să utilizaţi site-ul nostru, vă rugăm să cereţi asistenta unui părinte sau unui tutore.
Informaţiile pe care le colectăm de pe site-ul nostru, pot fi utilizate pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. referitoare la urmatoarele situatii:

Confirmarea rezervărilor la hotel;
• Cererea dvs. de evaluare a hotelului, prin intermediul formularului de evaluare al gradului de satisfactie;
• Trimiterea de e-mail-uri referitoare la sejurul dumneavoastra;
• Pentru a va raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra;
• Pentru a va comunica ofertele speciale si promotiile potrivite dumneavoastra, dacă sinteti de acord sa primiti astfel de anunţuri.

Cap. 3 Securitatea datelor:
Confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor dumneavoastră personale este foarte importanta pentru noi. Noi nu împărtăşim informaţii cu caracter personal fără permisiunea dumneavoastră.

În eforturilenoastre de a vă proteja datele cu caracter personal, vom folosiîn general, standardele acceptate pentru măsuri de siguranţă, inclusiv administrative, tehnice şi fizice. Informatiile dumneavoastra personale, sunt transmise în sistem securizat (criptat) catre Serverele noastre, nu la unele servere necunoscute sau neautorizate.

Cap. 4 Continutul site-ului:
Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:
a) Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
b) Continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in altes copuri decit cele noncomerciale si celes pecificate in site, fara acordul scris al S.C. PALACE S.R.L. , este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Cap. 5 Tarife:
Tarifele afisate in site sunt tarife pe camera pe noapte,includ miculdejun, toate taxele locale, precumsi 9%TVA.
Putem să confirmăm rezervarea Dvs. numai dacă ne daţi toate informaţiile solicitate. Va rugăm să vă asiguraţi că toate datele Dvs. personale sunt corecte.

Cap. 6 Plata serviciilor:
Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua la receptie numerar sau cu card.
Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
S.C. PALACE S.R.L.accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Cap. 7 Litigii:
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiun ascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiulva fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.