Camere

Fie ca va aflati in concediu in frumoasa Capitala, fie ca sunteti in interes de serviciu, Johann Strauss Hotel va pune la dispozitie 40 de camere, dintre care 21 de camere sunt cu pat matrimonial, 12 cu doua paturi de cate o persoana si 7 apartamente spatioase si confortabile. Toate tipurile de camera pot fi rezervate, atat in regim single cat si double, oferindu-va tarife de exceptie, cu mic dejun inclus.

Camera Single

008Camere cu un pat matrimonial pentru o singura persoana, ce sunt dotate cu TV prin cablu, birou de lucru, internet wireless gratuit, telefon pentru convorbiri interne si internationale (legatura de la receptie), minifrigider, aer conditionat, incalzire centrala, grup sanitar propriu avand cabina de dus si uscator.

Camera Dubla Twin
007Camere cu 2 paturi Twin dotate cu TV prin cablu, birou de lucru, internet wireless gratuit, telefon pentru convorbiri interne si internationale (legatura de la receptie), minifrigider, aer conditionat, incalzire centrala, grup sanitar propriu avand cabina de dus si uscator.

Camera Dubla Matrimoniala
006Camere cu un pat matrimonial pentru doua persoane, ce sunt dotate cu TV prin cablu, birou de lucru, internet wireless gratuit, telefon pentru convorbiri interne si internationale (legatura de la receptie), minifrigider, aer conditionat, incalzire centrala, grup sanitar propriu avand cabina de dus si uscator.

Apartament
001Johann Strauss Hotel va pune la dispozitie 7 Apartamente spatioase si confortabile, ce sunt dotate cu TV prin cablu, birou de lucru, internet wireless gratuit, telefon pentru convorbiri interne si internationale (legatura de la receptie), minifrigider, aer conditionat, incalzire centrala, grup sanitar propriu avand cabina de dus si uscator, halat de baie.